Expositie van Paul Visser & Mariam Armitage

U bent van harte uitgenodigd voor de Expositie van Paul Visser & Mariam Armitage in de Winkel op de begane grond van Creatieve broedplaats De Honigfabriek in Koog aan de Zaan.

In de werken van Paul Visser werken staan hoofdzakelijk mensen centraal. Situaties die hij in het dagelijkse leven tegen komt of tijdens zijn reizen verwerkt hij in zijn schilderijen. Soms ontstaat een werk uit een schetsje gemaakt buiten het atelier, dat hij later uitwerkt. Bij andere werken maakt hij weer gebruik van zijn foto’s. Maar het kan ook zijn dat hij begint te schetsen om het werk vervolgens te laten ontstaan. Hij werkt hoofdzakelijk met olieverf, oliepastel, zachte pastel en houtskool.

Zijn werken zijn altijd figuratief, maar de schilderijen zijn niet realistisch uitgewerkt. Hij probeert de toeschouwer deelgenoot te maken van zijn tekeningen en schilderijen waarbij kleur en ontstane sfeer een rol spelen. Het is dus niet zijn bedoeling om een direct beeld te maken, zodat de toeschouwer zelf een interpretatie aan het werk kan geven. Die voor iedereen weer heel anders kan zijn.

Sinds kort deelt hij een nieuw atelier in de Honigfabriek samen met Mariam Armitage, een oud-studiegenoot van de Ruudt Wackers Academie Amsterdam, met wie hij samen deze expositie heeft.

Opening:
zaterdag 3 juni2017 14.00-18.00
——————————————-
zondag 4 juni 12.00-17.30
maandag 5 juni 12.00- 17.30

Adres: Oude Honigfabriek, Zuideinde 74, Koog aan de Zaan

FB-event: https://www.facebook.com/events/704801049644744/

 

Mariam Armitage

 Paul Visser