WAT IS ER AL GEBEURD

De Honigfabriek is een geliefde plek voor theatermakers, fotografen en filmers. Ook worden ruimtes beschikbaar gesteld aan evenementen zoals exposities, foodmarkets of kofferbakmarkten.

Geregeld worden ruimtes tijdelijk verhuurd aan creatievelingen die verliefd zijn geworden op de industriele sfeer. De grote, lege ruimtes lenen zich voor theatervoorstellingen  en bijzondere fotoshoots.

Afgelopen Evenementen:

Repetitie Theaterstuk NICO
Week 33 2016
Ruimte 14 op de eerste etage is misschien wel de drukste, niet permanent verhuurde ruimte van het pand. Deze week kan je gestommel horen i.v.m. theaterrepeties voor het stuk NICO. NICO is een persoonlijke muziektheatervoorstelling over ‘The Siren of the Sixties’
Benieuwd? Huurders van de honigfabriek zijn allemaal uitgenodigd om de laatste repetitie bij te wonen op dinsdagmiddag 9 augustus (zie flyer). Een primeur!
Meer info over het theaterstuk vindt je ophttps://www.voordekunst.nl/projecten/4785-nico . Daar kan je meteen het theatergezelschap volgen en steunen met hun reis langs wereldsteden.

Minivoorstelling Zaanse Jeugd Theaterschool
Week 27
Dit weekend geeft Jeugd Theater School aan de Zaan een minivoorstelling in ruimte 14. Op zaterdag en zondagavond kan er dus activiteit zijn thv ruimte 14 op de eerste etage. De voorstellingen duren ongeveer tot 21:30 uur en de contactpersoon op deze avond is Vanessa.